perjantai 14. toukokuuta 2010

...jatkoa Kaarisillan jutustelulle...
Härkä on liian mahtaileva, en tunnista itteeni siit. Oinas on vaatimattomampi, itsenäinen eläin jollon on kuitenki vahvat sarvet, joita se myös käyttää, raivatakseen vastoinkäymiset pois. Mutta tunnistan kuitenkin  itsessäni Härän  maanläheisyyden ja juurevuuden mitä arvostan ja vaalin.
Pajonko noi tähdet sit ihmisluonteeseen vaikuttaa, en tiedä, ei ol missää semmost tutkimust silmii osun.  Itse olen sitämielt et kait noi taivaankappaleet jotaa vaikuttaa, kuut ym. mutta elämä se sitte ja sen tapahtumat asiaa enempi muokkaa.. Ihmissuhteet kans vaikuttaa ja se mite paljon  yritämme toisiamme muutaa, esim parisuhteesssa.
Täytyyhän elämän tapahtumien johonki, jotai vaikuttaa, olisha se aika köyhää jos ei mittää vaikutteit mailmast itseensä "imis". Kyllä ihmismieli kestää muokkausta ja sen myötä voi se luonneki muuttua, toisinaan hyväänki suuntaan.. Perusluonne, uskon pysyy kyllä samana. Sattaapi sit vanhempana tulla "puhtaampana" esille, kun ei tarvitse enää "näyttää". Voi jo olla oma itsensä. Tai tiedähäntä..;)


Ei kommentteja: